Varausehdot

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %, opastuksen, ajovarusteet ja liikennevakuutuksen. 

Moottorikelkan vuokrausehdot:

1. Moottorikelkkaa ei saa käyttää kilpailuun tai lainvastaiseen toimintaan. Käyttäjä sitoutuu ajamaan moottorikelkkareiteillä/urilla ja noudattamaan niillä olevia määräyksiä. Nopeusrajoitus reitillä on 60 km/h.
2. Kelkkailu on kielletty alkoholin ja huumausaineiden vaikutuksen alaisena.
3. Käyttäjä on vastuussa kelkalle aiheuttamastaan vahingosta.
4. Käyttäjä on vastuussa kolmannelle osapuolelle aiheuttamastaan vahingosta.
5. Kelkka on luovutettava takaisin samassa kunnossa kuin se oli käyttöönotettaessa.
6. Virallisen moottorikelkkareitin ulkopuolella sattuneessa vahingossa on käyttäjän omavastuu 100%. Moottorikelkkareitillä vahingon sattuessa käyttäjän omavastuu kelkastaon 2500 eur ja lääkärikuluista on 2500 euroa ja ∞- merkittyjen hintaluokkien kelkoissa omavastuu on aina 100%. Kelkan omavastuuosuus on suoritettava kelkan omistajalle välittömästi vahinkoarvion jälkeen.
7. Vahingon sattuessa tulee heti tehdä ilmoitus kelkan omistajalle. Vaurioituneella kelkalla ei saa jatkaa ajamista ilman lupaa. Kelkkaa ei saa korjata ilman omistajan lupaa.
8. Mikäli käyttäjä ei palauta kelkkaa sovittuun aikaan ja paikkaan, on omistajalla oikeus veloittaa ylimenevältä ajalta kaksinkertainen maksu sekä veloittaa laiminlyönnistä aiheutuneet kulut täysimääräisinä.
9. Kelkan edelleen luovuttaminen on kielletty.
10. Kelkan vuokraan ei sisälly polttoaine. Kelkka luovutetaan täydellä tankilla ja käyttäjän tulee palauttaa kelkka polttoainetankki (98) täynnä.
11. Käyttäjän alaikäraja on 15- vuotta ja alle 18- vuotiailla on oltava holhoojan suostumus. Kelkalla ajamiseen vaaditaan vähintään T-luokan ajokortti. Ajokortti tulee olla mukana koko ajon ajan.
12. Porojen ajattaminen kelkalla on kielletty.
13. Päivän ajomatka max. 250 km sisältyy vuokrahintaan, lisäkilometrit 0,75€/km.
14. Kelkan jäätyä reitille asiakkaasta johtuvasta syystä, veloitamme hakumaksun kilometrien mukaan.
15. Teknisen vian sattuessa Kittilän kunnan alueella, tuomme uuden kelkan tilalle. Kunnan ulkopuolelle toimittaessa perimme lisämaksun.

 

Ota yhteyttä!

+358 400 394 182
Tuomikuruntie 136, Levi

3 + 5 =