Huoletonta mökkimajoitusta Levillä –

Kun haluat järjestää vieraillesi ikimuistoisen Lapin matkan, yhdistää mukavaa tekemistä tehokkaaseen kokoukseen tai järjestää vaikka syntymäpäivät, lappilaisesta Kartanosta löytyy tämä kaikki.

Immelkartanon 280 m2 hirsiseen päärakennukseen majoittuu mukavasti 8 – 20 henkeä. Tilavissa olohuoneissa illanvietto onnistuu koko porukalla. Täydellinen keittiövarustus innostaa yhteiseen ruoanlaittoon tai voit tilata valmiit aamiaiset, lounaat ja illalliset. Käymme tarvittaessa jopa kaupassa puolestanne.

Makuuhuoneita on alakerrassa kolme ja yläkerrassa viisi. Molemmissa kerroksissa on WC-suihku, olohuone-keittiö, jossa takka, TV ja WiFi. Keittiössä on mikro, jääkaappi, liesi, astianpesukone ja astiasto.

Alakerran saunaosastolta löytyy pyykinpesukone ja vaatteiden kuivauskaappi. Varattavissa myös videotykki, fläppitaulu, piirtoheitin, valkokangas ja autopistokkeet.

Pihapiiristä löytyy saunamaailma, moottorikelkat ja mönkijät sekä tilausravintola.

Kelkka-, latu- ja patikointireiteille pääset heti pihasta. Rinteisiin on matkaa 2 km, suksibussille (kulkee talvisesonkina kerran tunnissa) 1,2 km ja Levin keskustaan ja ravintoloihin 3 km. Kittilän lentokentälle 15 km.

Suunnittelemme mielellämme ohjelmaehdotuksen Levin reissulle. Pyydä tarjous!