MOOTTORIKELKKASAFARIT
Ajonautintoa tasokkailla kelkoilla

Loading…

 

Safarit tilauksesta:

SAFARILLE – SAUNAAN – SYÖMÄÄN

Ohjelmaa koko päiväksi: Vaihdamme ajovarusteet Immelkartanossa ja ajamme luonnonkauniin Kätkätunturin ympäri moottorikelkoilla. Tutustumme tunturiluontoon ja taukopaikalla nautimme kahvit. Moottorikelkkasafarin (50 km) jälkeen pehmitetään lihakset rantasaunassa ja pulahdetaan avantoon. Illallinen nautitaan pihapiirin Riihessä valitsemanne menun mukaan.

Ohjelman kesto 7 – 8 h

Hinta (safari + sauna):     ryhmä 6 – 9 hlöä 215 eur/ hlö/ 1 per kelkka,

ryhmä yli 10 hlöä 200 eur/ hlö/ 1 per kelkka

 

Levin ylitys:

Ytimekäs tutustuminen Levin luontoon ja itse tunturiin. Tällä kelkkasafarilla ajamme Levin ympäristössä ja nautimme kahvit viihtyisässä kahvilassa. Kahvin jälkeen ajamme Levitunturin huipulle ihastelemaan huikeita näköaloja.

Moottorikelkkasafarin kesto on 1,5 – 2,5 tuntia (30 km). Hinta 130 eur/ hlö/ 1 per kelkka

 

Peltipailakalla porotilalle:

Tällä reissulla lappilainen historia ja nykyaika kohtaavat. Kelkkailemme tuntureiden välistä paikalliselle porotilalle kokeilemaan porolla ajoa. Kahvittelun lomassa tutustumme tilan elämään ja perinteisiin.

Kelkkasafarin kesto on 2 – 3 tuntia (20 km). Hinta 160 eur/ hlö/ 1 per kelkka

 

Kätkänkierros:

Tutustumiskierros tunturiluontoon moottorikelkalla. Ajamme luonnonkauniin Kätkätunturin ympäri ja nautimme kahvit taukopaikalla. Sopii myös alkutalven keleihin.

Safarin kesto on 2-3 tuntia (50km). Hinta 175 eur/ hlö/ 1 per kelkka

 

Husky Express:

Nyt vauhdin hurma tuplaantuu! Kelkkailemme metsän läpi rekikoirakenneliin, jossa kerrotaan valjakkoperinteistä ja rekikoira-kilpailuista. Kokeilemme valjakkoajelua, kahvistelemme ja paistamme makkaraa tulilla.

Moottorisafarin kesto on 4 – 5 h tuntia (60km). Hinta 240 eur/ hlö/ 1 per kelkka

 

Tunturiseikkailu:

Ensin ajamme moottorikelkalla Kätkän jäätyneillä jängillä ja vaihtelevassa metsämaastossa. Kahvitauon jälkeen hurautamme Levitunturin päälle ihailemaan tykkypuita ja upeaa Lapin maisemaa.

Kelkkasafarin kesto on 3-4 tuntia (75 km). Hinta 210 eur/ hlö /1 per kelkka

 

Pöntsön safari:

Ajamme kelkoilla Leviltä kuuden savun Pöntsöön, jossa metsän reunassa on viehättävä kotigalleria. Kahvistelemme värikkäiden akvarellien keskellä ja kuulemme tarinoita Euroopassa menestyneen Reijo Raekallion taiteesta. Saattaapa taiteilija näppäillä meille mandoliiniakin.

Moottorikelkkasafarin kesto on 3-4 tuntia (80 km). Hinta 210 eur/ hlö/ 1 per kelkka

 

Kumputunturin valloitus:

Jylhään suosikkikohteeseemme vie luistava reitti. Pöllyyttelemme moottorikelkalla Kummun päälle katsomaan huikeita maisemia ja laskeudumme kotaan nauttimaan makkarat ja nokipannukahvit. Paluumatkalla huiputamme Levinkin.

Safarin kesto on 4-5 tuntia (120 km). Hinta 255 eur/ hlö/ 1 per kelkka

 

Pokka-ralli:

Vauhtisafari Suomen kylmimpään kolkkaan tosi Lappiin! Kiistalassa kuivaamme visiirit ja täytämme energiavarastomme. Hurautamme moottorikelkalla erämaitten kautta Pokan lapinkylään keittolounaalle ja palaamme Rautuskylän kautta Leville.

Kelkkasafarin kesto on 5-6 tuntia (180 km). Hinta 315 eur/ hlö/ 1 per kelkka

 

Supersafari Lapinkyliin:

Rankkaa ajoa moottorikelkalla, vauhdikasta menoa ja upeita tunturimaisemia. Todellinen ajosafari kokeneellekin kuskille. Ei suositella heikkohermoisille. Ruoka ja kahvit kuuluvat kelkkasafaripakettiin. Reissun kruunaa sauna ja Arktinen Kaste Immeljärven avannossa.

Safari & sauna 8-10 tuntia (240 km). Hinta 490 eur/ hlö/ 1 per kelkka

 

Kaikkiin moottorikelkkasafareihin voidaan liittää sauna ja avantouinti Immelkartanossa sekä lounas ja/ tai illallinen ravintola Riihessä.

Kalustomme on sporttisia nelitahtikelkkoja, joilla kokemattomankin on helppo ja turvallinen ajaa, tehot riittävät kuitenkin vaativallekin ajajalle. Tyylikkäät kaksiosaiset puvut eivät jätä ketään kylmäksi.

Safarihinnat sisältävät kelkat, polttoaineet, ajovarusteet, oppaan palvelut, kahvit taukopaikoilla, vakuutukset (Kasko-vakuutuksen omavastuu vahinkotapauksissa 2000 eur) ja ALV:n. Safariajat ovat ohjeellisia ja riippuvat ryhmän ajokokemuksesta. Mahdolliset lisäkilometrit 1,75 eur/ km.  Safarit ovat suunniteltu vähintään 6 henkilölle, pienemmillekin porukoille räätälöimme mielellämme paketin.